Klientët tanë

Loading…

Rreth nesh

Operojmë në fushën e Reklamimit prej 5 vitesh. Ofrojmë tashmë në tregun shqiptar një koncept të ri dhe bashkëkohor dizenjimi, me një gamë të gjerë artikujsh mjaft cilësor dhe avangard me kohën, me kostot më të ulëta në treg.
Pajisjet tona të printimit, stampimit dhe shtypit monitorohen periodikisht dhe kalibrohen nga ekspertet më me përvojë në fushën e tyre për të ofruar gjithmonë cilësi.
Që prej fillimeve tona kemi krijuar një “urë” bashkëpunimi midis inovacionit dhe prodhimit të reklamave.
Vizioni ynë shtyhet përtej një kompanie të suksesshëm reklamash. Ajo që Primo Studio synon të krijojë është një marrëdhënie bashkëpunimi që i reziston kohës, duke përmirësuar dita-ditës shërbimin e ofruar paralelisht me përmirësimin e cilësisë së prodhimit, duke ndjekur traditën e raportit më të mirë cilësi-çmim-kohë.
Stafi i Primo Studio është një grupim heterogjen i përbërë nga artistë, grafik dhe web dizanjer, ekspert printimi dhe reklamash. E përbashkëta e tyre është pasioni për reklamimin dhe kënaqësia për të ndarë ide, teknika dhe invacione të reja.