Në faqen e internetit www.albarest.al ju mund të blini ose merrni me qira një apartament në Shqipëri. Përveç pasurive të paluajtshme, kompania organizon transferta dhe ofron shërbime të krijimit të biznesit, përkthimin e dokumenteve të ndryshme nga/dhe në gjuhën shqipe.