Faqja e internetit www.autoluv.eu është dyqani i parë online etiketave në Shqipëri. Autoluv prodhon dhe shet stickers për makina të madhësive të ndryshme. Veçori e kësaj kompanie është cilësia e lartë dhe dizajni unik i produkteve të saj.