www.adriatravel.al

www.adriatravel.al

Faqja e internetit www.adriatravel.al ofron informacion në lidhje me shërbimet e kompanisë së udhëtimit Adria Travel. Fokusi kryesor i kësaj kompanie është organizimi i ekskursioneve në qytete të ndryshme të Shqipërisë. Kjo kompani punon me turistë nga e gjithë bota.

www.miralia.co.uk

www.miralia.co.uk

Faqja e internetit www.miralia.co.uk është zyra virtuale e kompanisë britanike Miralia, e cila është partneri kryesor i Primo Studio në krijimin e faqeve të internetit. Vitet e përvojës në fushën e internetit garantojnë cilësinë e produkteve Miralia.

www.autoluv.eu

www.autoluv.eu

Faqja e internetit www.autoluv.eu është dyqani i parë online etiketave në Shqipëri. Autoluv prodhon dhe shet stickers për makina të madhësive të ndryshme. Veçori e kësaj kompanie është cilësia e lartë dhe dizajni unik i produkteve të saj.

www.albarest.al

www.albarest.al

Në faqen e internetit www.albarest.al ju mund të blini ose merrni me qira një apartament në Shqipëri. Përveç pasurive të paluajtshme, kompania organizon transferta dhe ofron shërbime të krijimit të biznesit, përkthimin e dokumenteve të ndryshme nga/dhe në gjuhën shqipe.

www.albaniatravel.today

www.albaniatravel.today

Faqja e internetit www.albaniatravel.today është një portal i madh që është projektuar për të kërkuar hotele, apartamente, ekskursione, transferta etj. Objektivi kryesor i kësaj faqe është bashkimi i gjithë jetës turistike të Shqipërisë. Faqja punon në dy gjuhë: rusisht dhe anglisht.

www.onlyauto.al

www.onlyauto.al

Faqja e internetit www.onlyauto.al është portali kryesor për blerjen / shitjen e makinave në Shqipëri. Përveç reklamave të përdoruesve, faqja mund të gjejë shumë informata të dobishme për makinat. Një tipar i faqes është një program unik për llogaritjen e distancave.