Krijim Website

Interneti po zhvillohet me shpejtësi dhe sot shumica e kompanive kanë faqet e tyre të internetit. Duke pasur një faqe interneti është një domosdoshmëri në botën moderne! Sipas statistikave, mesatarisht çdo person shpenzon të paktën 3 orë në internet, çdo ditë. Kjo është nëse nuk flasim për ata që janë të lidhur me internetin, në punë. Duke patur parasysh të dhëna të tilla, kompanitë filluan të reagojnë në përputhje me rrethanat dhe filluan të kryejnë biznesin e tyre përmes internetit. Nuk është sekret për këdo që sot reklamimi në internet është shumë më efektiv se në televizion, radio ose në gazeta. Kompania Primo Studio është përfaqësuesi zyrtar i kompanisë britanike Miralia, e cila ka specialistë të kualifikuar në fushën e Internetit. Ne mund t'ju ofrojmë krijimin e faqeve të çdo kompleksiteti: nga faqet e thjeshta një faqe në portale në shkallë të gjerë të internetit. Juve mund të na telefononi ose të vini në zyrë në një kohë të volitshme për ju. Stafi ynë do të dëgjojë të gjitha dëshirat tuaja dhe do t'ju ndihmojë të zgjidhni versionin e duhur së faqes.

Pse keni nevojë për një faqe të internetit?

Njerëzit kanë vlerësuar tashmë lehtësinë e internetit. Në fund të fundit, kjo ju lejon të bëni biznes, të mësoni informacion, bileta librash dhe hotele, thjesht të argëtoheni. Mundësitë e ofruara nga faqet e internetit janë të mëdha. Por, pse keni nevojë për një faqe interneti për vehten?
Neve do t’ju ofrojmë përgjigje për këto pyetje:

Fytyra e kompanisë

Duke pasur faqen tuaj të internetit në mënyrë të konsiderueshme përmirëson imazhin e kompanisë në sytë e klientëve potencialë dhe partnerët. Nëse nuk është, kompania do të trajtohet jo vetëm e kujdesshme, por edhe pa frikë! Konsumatorët do të kenë një përshtypje të qartë se kompania nuk shqetësohet për imazhin e saj dhe nuk përpiqet të jetë modern. Prandaj, një kompani e tillë do të përkeqësojë çdo ditë situatën financiare sepse ndikimi i internetit çdo ditë bëhet gjithnjë e më shumë.

Zyra virtuale dhe kartëvizitat

Mos harroni – disa vjet më parë, për të zbuluar detajet e punës së kompanisë, për të sqaruar se çfarë lloj shërbimesh ajo ofron, ishte e nevojshme të thirreshe ose të shkoje tek zyra. Kjo mund të bëhej vetëm gjatë orarit të punës. Faqja është në fakt një zyrë virtuale, që punon 24 orë dhe shtatë ditë në javë, është shumë e përshtatshme për konsumatorët dhe i dobishëm për vetë kompaninë! Në çdo kohë, përdoruesi mund të shkojë në këtë zyrë dhe të marrë informacionin e nevojshëm:

 • përshkrimi i detajuar i mallrave dhe shërbimeve;
 • detajet e kontaktit;
 • koha e punës, etj.

Vini re! Ne rekomandojmë vendosjen në faqen tuaj të një harte në të cilën është vendosur vendndodhja e zyrës tuaj. Klientët do ta vlerësojnë atë!

Aftësia për të treguar veten

Këtu është një tjetër arsye pse keni nevojë për një faqe interneti. Me ndihmën e faqes, ju do të jeni në gjendje të tregoni rreth vetes, ofroni klientëve tuaj të gjithë informacionin e mundshëm, duke ju treguar se çfarë është avantazhi juaj konkurrues.

Vini re! Kohët e fundit, një studim u krye – rezultatet e tij treguan se kompanitë që nuk kanë faqen e tyre të internetit humbin rreth 25% të klientëve të tyre. Ndoshta sot kjo shifër është bërë edhe më e lartë dhe në të ardhmen ajo patjetër do të rritet!

Ndoshta klientët potencial ose partnerët nuk do të kërkojnë për juve, por ata klientë që duan dhe nuk ju njohin, do shkojnë tek konkurrentët tuaj, të cilët ofrojnë shërbime të ngjashme. Ata do të hyjnë aksidentalisht në faqen e tyre nëpërmjet një motor-kërkimi (p.sh. Google). Dhe në qoftë se juve nuk keni një faqe interneti, ata nuk do të dine kurrë, se juve ekzistonit.

Vegël e biznesit

Faqja është një mjet biznesi real dhe efektiv. Duhet të përmbajë të gjitha informacionet e rëndësishme që ju nevojiten:

 • për klientët;
 • për partnerët;
 • për furnizuesit.

Disponueshmëria e informacionit, një përshkrim i qartë dhe i kuptueshëm i produkteve ose shërbimeve tuaja është i garantuar për të tërhequr më shumë konsumatorë tek ju. Nëse mendoni për të gjitha detajet në këtë faqe interneti, jepni një formular feedback ose instaloni menjëherë një buton për të porositur mallrat/shërbimet, efektiviteti i faqes suaj do të rritet disa herë!

Media

Ne nuk po flasim vetëm për faqet e lajmeve apo portalet. Edhe një website i thjeshtë i kompanisë do t’u ofrojë përdoruesve informacione të rëndësishëm dhe të dobishme:

 • për lajmet e fundit;
 • rreth promovimeve të vazhdueshme;
 • rreth zbritjeve ekzistuese, etj.

Mënyrë e lirë dhe efektive e reklamimit

Të paktën 30% e konsumatorëve zbulojnë rreth kompanisë suaj përmes faqes. Është e qartë se kjo shifër do të rritet çdo vit. Tashmë sot, Interneti ka një avantazh mbi mediat më të njohura. Duke pasur parasysh popullaritetin e internetit, nuk është për t’u habitur që faqja ju jep një mundësi unike për të reklamuar produktet ose shërbimet tuaja.

Aftësia për të ndërtuar në mënyrë efektive punën

Një faqe e krijuar siç duhet, që përmban informacion të detajuar rreth biznesit tuaj do t’ju lejojë të lehtësoni ndjeshëm punën e zyrës. Shpesh, klientët kërkojnë të njëjtat pyetje dhe punonjësit tuaj duhet të japin të njëjtat përgjigje.
Por ju e dini se për ç’ka interesohen më shpesh klientët tuaj dhe për këtë arsye vendosni të gjitha përgjigjet në pyetjet në faqet e faqes suaj. Kjo do t’ju lejojë të shmangni përgjigjet e pyetjeve vazhdimisht të përsëritura dhe të jepni më shumë kohë për punonjësit tuaj për të punuar.

Ndërveprimi me konsumatorët

Nëse ju bëni një seksion “VLERËSIME” në faqen tuaj, kjo do t’ju lejojë juve dhe klientët tuaj të kuptojnë sa efektivë jeni në punën tuaj, cilat janë avantazhet tuaja. Kjo është shumë e dobishme, pasi fjalët e shprehura nga klientët tjerë do të shkaktojnë një shkallë të lartë besimi mes klientëve të ardhshëm.
Përveç kësaj, me ndihmën e faqes ju mund të bëni sondazhe dhe studime për t’ju ndihmuar të kuptoni saktësisht se çfarë interesohen klientët tuaj.

Ju e kuptoni tani, pse keni nevojë për një faqe interneti!
Pastaj vini në zyrën tonë, ne po presim për ju! Jemi të sigurt, që do të jeni të kënaqur me bashkëpunimin, me Primo Studio!

Shembuj të punës sonë:

Loading…
 • www.onlyauto.al

  Faqja e internetit www.onlyauto.al është portali kryesor për blerjen / shitjen e makinave në Shqipëri. Përveç reklamave të përdoruesve, faqja mund të gjejë shumë informata të dobishme për makinat. Një tipar i faqes është një program unik për llogaritjen e distancave.

 • www.albaniatravel.today

  Faqja e internetit www.albaniatravel.today është një portal i madh që është projektuar për të kërkuar hotele, apartamente, ekskursione, transferta etj. Objektivi kryesor i kësaj faqe është bashkimi i gjithë jetës turistike të Shqipërisë. Faqja punon në dy gjuhë: rusisht dhe anglisht.

 • www.albarest.al

  Në faqen e internetit www.albarest.al ju mund të blini ose merrni me qira një apartament në Shqipëri. Përveç pasurive të paluajtshme, kompania organizon transferta dhe ofron shërbime të krijimit të biznesit, përkthimin e dokumenteve të ndryshme nga/dhe në gjuhën shqipe.

 • www.autoluv.eu

  Faqja e internetit www.autoluv.eu është dyqani i parë online etiketave në Shqipëri. Autoluv prodhon dhe shet stickers për makina të madhësive të ndryshme. Veçori e kësaj kompanie është cilësia e lartë dhe dizajni unik i produkteve të saj.

 • www.miralia.co.uk

  Faqja e internetit www.miralia.co.uk është zyra virtuale e kompanisë britanike Miralia, e cila është partneri kryesor i Primo Studio në krijimin e faqeve të internetit. Vitet e përvojës në fushën e internetit garantojnë cilësinë e produkteve Miralia.

 • www.adriatravel.al

  Faqja e internetit www.adriatravel.al ofron informacion në lidhje me shërbimet e kompanisë së udhëtimit Adria Travel. Fokusi kryesor i kësaj kompanie është organizimi i ekskursioneve në qytete të ndryshme të Shqipërisë. Kjo kompani punon me turistë nga e gjithë bota.

Çfare thonë njerëzit

Porosit ndërtimin e një faqeje tani